16.04.2017 :: APRIL 2017

MESEC APRIL SMO ZAČELI S TRENINGOM ATLETIKE, SAJ BMO V MESECU MAJU SOORGANIZATORJI IGER SPECIALNE OLIMPIJADE ZA LJUBLJANSKO - DOLENJSKO REGIJO.

POHOD SMO IZPELJALI V LAŠKEM. DA BI SE GA LAHKO UDELEŽILI TUDI ČLANI, KI SO SLABŠE FIZIČNO PRIPRAVLJENI SMO SE ODLOČILI ZA POHODNO POT OKROG ZDRAVILIŠČA. PARKIRALI SMO PRI CENTRU TUŠ, PREČKALI REKO SAVINJO IN NADALJEVALI POT PROTI PIVOVARNI LAŠKO. PRI GLAVNEM MOSTU SE JE ODVIJAL KOLESARSKI SEJEM, KI SMO SI GA Z ZANIMANJEM OGLEDALI. PREČKALI SMO SAVINJO IN ŽELELI POT NADALJEVATI NA DRUGO STRAN ŽELEZNIŠKE PROGE, KAR NAM NI USPELO ZARADI VZDRŽEVALNIH DEL NA PROGI. POT SMO TAKO NADALJEVALI MIMO ZDRAVILIŠČA DO PARKIRANIH AVTOMOBILOV. NO PRED ODHODOM SMO SI PRIVOŠČILI ŠE KAVICO.

V PETEK 14. SMO NAMESTO PLAVANJA ORGANIZIRALI KUHARSKO DELAVNICO. KER JE BIL TO VELIKI PETEK SMO PRAZNIKU USTREZNO BARVALI JAJČKA. NAŠI UMETNICI, VIKA IN VESNA STA SEVEDA BARVALI JAJCA S ČOPIČEM, OSTALI PA KLASIČNO Z BARVAMI. IZDELALI PA SMO TUDI GNEZDA IZ TESTA, KAMOR SMO POLOŽILI POBARVANA JAJČKA IN JIH SPEKLI.