20.03.2017 :: MAREC 2017

MAREC SE JE ZAČEL IN SE BO KONČAL S PLAVANJEM. VMES PA SE JE DOGAJALO VELIKO ZANIMIVEGA. V SREDO SMO NA DAN ŽENA USTVARJALI. ZA MAME SMO NAREDILI LEPE ČESTITKE, NA KATERE SMO PRILEPILI ROŽICE IZ PAPIRJA, KOLIKOR NAM JE OSTALO ČASA SMO BARVALI NASLOVNICE ZA GLASILO POD DEŽNIKOM, KI GA BOMO IZDALI PRED POLETJEM.

POHOD SMO PRESTAVILI IZ 10. NA 17. MAREC. PELJALI SMO SE DO RIMSKIH TERM. NAJPREJ SMO SE SPREHODILI PO RUSKI POTI. NATO SMO POHOD NADALJEVALI DO AŠKERČEVE DOMAČIJE. POT DO TAM SICER NI DOLGA, JE PA ZATO TOLIKO BOLJ STRMA, TAKO DA STA DVE UDELEŽENSKI OBUPALI IN STA SE VRNILI PO POLOVICI IN NAS POČAKALI PRED VHODM V TERME. PRED VRNITVIJO SMO SI PRIVOŠČILI ŠE KAVICO IN TORTICO. 

V MESECU MARCU PRAZNUJEMO ROJSTNE DNEVE TISTIH, KI SO ROJENI V PRVIH TREH MESECIH LETA. VEČINA MED NJIMI JE IZ VRST NAJMLAJŠIH ČLANOV. KOT OBIČAJNO SMO SE DOBILI V RONDOJU. MALO SMO ZAPLESALI, MALO ZAPELI SLAVLJENCEM, KATERE SMO TUDI SKROMNO OBDARILI.

PRED PRAZNOVANJEM SMO SE DOBILI V BOWLING CENTRU NEXT V ZAGORJU. ENA SKUPINA JE TEKMOVALA Z OGRAJICAMI, DVE PA BREZ. REZULTATI SO BILI ZELO IZENAČENI, PREDVSEM V SKUPINI Z OGRAJICAMI. PRI OSTALIH JE BIL NAJBOLJŠI TONI, ČE SEVEDA ODŠTEJEMO SPREMLJEVALCE, KAJTI PREMAGALI STA GA TUDI MAMA BREDA IN MAMA SABIHA, KI STA SICER SLABŠE ZAČELI, PA TOLIKO BOLJE NADALJEVALI. V OPRAVIČILO TONIJU ON JE BIL SAM, NASPROTNICI PA DVE SAJ STA ZARADI POMANJKANJA PROG IZMENIČNO METALI.

KONEC MESECA SMO SEVEDA IZPELJALI ŠE OBVEZNI OBČNI ZBOR. DOBILI SMO SE V MLADINSKEM CENTRU, KJER SMO POTRDILI REZULTATE PRETEKLEGA LETA IN SI ZADALI NALOGE ZA NASLEDNJE LETO. OBISKAL NAS JE TUDI G. ŽUPAN MIRAN JERIČ IN NAS POHVALIL ZA OPRAVLJENO DELO, TER NAM OBLJUBIL POMOČ TUDI V PRIHODNJE, ZA KAR SE MU LEPO ZAHVALJUJEMO.