06.07.2016 :: JUNIJ 2016

PRVO SOBOTO V JUNIJU SMO ORGANIZIRALI TRADICIONALNI SPOMLADANSKI PIKNIK NA TRATAH. LETOS ŽAL PRVIČ BREZ "ŽIVE" GLASBE, ZATO PIKNIK NI BIL TAKO VESEL, KOT OBIČAJNO. NAS JE PA PO DRUGI STRANI VREME DOBRO SLUŽILO, SAJ SMO V SICER ZELO DEŽEVNEM OBDOBJU PRIČAKALI LEPO SONČNO SOBOTO IN SAMO POPOLDAN JE PADLO NEKAJ KAPLJIC, KAR PA NAS NI  MOTILO, SAJ JE PRIZORIŠČE PIKNIKA V CELOTI POKRITO. ZA ODLIČNO HRANO JE KOT PO NAVADI POSKRBELA DRUŽINA KOLARIČ, MARJETKA ZA GOLAŽ, OČE DRAGO IN SIN PA STA PEKLA NA ŽARU. NEKAJ MAM JE POSKRBELO DA SMO SE NAKONCU ŠE POSLADKALI. KOT OBIČAJNO SMO IMELI TEKMOVANJE V PIKADU IN BALINANJU.

PRED POČITNICAMI SMO SE DOBILI ŠE V RONDOJU, DA SMO SE SKUPAJ POVESELILI S TISTIMI ČLANI, KI SO SVOJ ROJSTNI DAN PRAZNOVALI V MESECIH, APRILU, MAJU IN JUNIJU. STREGLI STA NAM KOT OBIČAJNO NADI IN SLAVI.

ZADNJE NAŠE SREČANJE V JUNIJU PRED ODHODOM NA MORJE JE BILO V BAZENU. TOKRAT JE BILA RESNIČNO VELIKA "GUŽVA", SAJ JE OB ISTEM ČASU POTEKAL PLAVALNI TEČAJ, PA ŠE PRAZNOVANJE ROJSTNIH DNI, TAKO DA SMO MORALI NAŠ OBIČAJNI PROGRAM MALO SKRČITI IN SMO V GLAVNEM LE PLAVALI.