15.03.2016 :: MAREC 2016

MAREC SMO PRIČELI Z USTVARJALNIMI DELAVNICAMI, KJER SMO BARVALI NASLOVNE STRANI NAŠEGA GLASILA, KI JE V IZDELAVI. DELAVNICO JE OBISKAL TUDI NOVI ČLAN ALEKS S SVOJO MAMICO.

MARČEVSKI POHOD SMO ZARADI NAPOVEDI SLABEGA VREMENA PRESTAVILI ZA TEDEN DNI. TUDI NASLEDNJI TEDEN VREME NI BILO RAVNO LEPO, VENDAR SMO POHOD VSEENO IZPELJALI. PODALI SMO SE NA LIMBARSKO GORO NAD MORAVČAMI. NA VRHU SMO UGOTOVILI, DA SMO ORGANIZIRALI POHOD EN DAN PREZGODAJ, SAJ SO PRIPRAVLJALI STOJNICE ZA NASLEDNJI DAN, KO SO IMELI VSAKOLETNO SLAVJE.

BOWLING JE BIL KOT OBIČAJNO DOBRO OBISKAN. NAJBOLJE JE SEVEDA ŠLO TISTIM, KI SO IGRALI "Z OGRAJCAMI". TISTI BREZ OGRAJC PA SO SE SEVEDA JEZILI, KO JE KROGLA ZAŠLA IZ STEZE.

PRAZNOVANJE ROJSTNIH DNI ROJENIH V PRVIH TREH MESECIH LETA JE OBIČAJNO NAJBOLJ OBISKANO. TAKRAT PRAZNUJEJO TUDI VSI NAŠI NAJMLAJŠI ČLANI. MALO SMO SE POVESELILI, ZAPLESALI IN SE SEVEDA POSLADKALI.

V ČETRTEK SMO ORGANIZIRALI OBČNI ZBOR DRUŠTVA. ZBORA STA SE UDELEŽILI TAKO PREDSEDNICA KOT DIREKTORICA ZVEZE SOŽITJE, PREDSTAVNIK OBČINE G. ZALEZINA, Z MANJŠO ZAMUDO - IMEL JE ŠE DRUGE OBVEZNOSTI - SE NAM JE PRIDRUŽIL TUDI G. ŽUPAN. LETOŠNJI OBČNI ZBOR JE BIL ŠE POSEBEJ POMEMBEN, SAJ SO BILE NA VRSTI VOLITVE V ORGANE DRUŠTVA ZA NASLEDNJA ŠTIRI LETA. VEČIH SPREMEMB NI BILO. BOJANA JE V IZVRŠILNEM ODBORU KOT PREDSTAVNICA OMDR ZAMENJALA VESNA. V DISCIPLINSKO KOMISIJO STA BILA IZVOLJENA ERVIN IN SABINA. UPAM, DA JIMA TAKO KOT PREDHODNIKOM NE BO POTREBNO NIČ DELATI. PO URADNEM DELU SMO SE ŠE MALO POVESELILI IN POKLEPETALI.