11.02.2016 :: FEBRUAR 2016

V PETEK 5. 2.  SE JE PLAVANJA ZARADI PREHLADOV UDELEŽILO NEKAJ MANJ ČLANOV. SO PA ZATO TISTI, KI SO PRIŠLI DELALI BOLJ INTENZIVNO.

KUHARSKA DELAVNICA JE BILA V ZNAMENJU BLIŽAJOČEGA PRAZNIKA ZALJUBLJENIH. ZA SLADICO SMO SPEKLI TORTNO OSNOVO, KATERO SO ČLANI Z MODELČKOM RAZREZALI V OBLIKE SRČKOV. NATO SMO POLOVICO SRČKOV NAMAZALI Z MARMELADO IN NANJE POLOŽILI NENAMAZANE SRČKE. NA KONCU SMO SRČKE PRELILI S SLADKORNIM LEDOM, KI SMO MU DODALI RDEČE BARVILO. DA PA OSTANKI NISO ŠLI V NIČ, SMO NA PREDLOG NADICE OBLIKOVALI KROGLICE, KI SMO JIH POVALJALI V KOKOS. ZA SLANO JED SMO MED TEM PRIPRAVILI "KRUMPENTOČ". NEKAJ ČLANOV JE OLUPILO KROMPIR, DRUGI SO GA NARIBALI, NATO PA JE VSAK SAM SPEKEL SVOJ KROMPIRJEV ZREZEK.

ZA LETOŠNJI PRVI POHODNIŠKI CILJ SMO SI IZBRALI LAŠKI GRAD. VREME NAM NI BILO NAJBOLJ NAKLONJENO, ZATO JE BILA TUDI UDELEŽBA NEKAJ MANJŠA OD PRIČAKOVANJ. NA NAŠE PRESENEČENJE, PA SE JE VREME PRECEJ IZBOLJŠALO, TAKO DA NAM JE CELO POSIJALO SONCE IN SMO SI PO POHODU KAVICO PRIVOŠČILI NA TERASI, KJER NAS JE SONCE LEPO OGRELO.

PO POČITNICAH SMO NAŠE MESEČNE AKTIVNOSTI KONČALI S PLAVANJEM. NA BAZENU SO IMELI TUDI PRAZNOVANJE ROJSTNIH DNI, PA ŠE DRUGIH PLAVALCEV JE BILO VEČ KOT OBIČAJNO, TAKO DA JE BILA KAR PRECEJŠNJA "GUŽVA".