09.11.2015 :: NOVEMBER 2015

PRVO SOBOTO V MESECU SMO SE PODALI NA PLANINSKI POHOD. NAŠ CILJ JE BILA CERKEV SV. LOVRENCA. SPRVA SMO SE NAMERAVALI PELJATI DO GOSTIŠČA NA OKROGLICAH IN OD TAM NADALJEVATI PEŠ DO CILJA. POT PA JE VODILA ZELO NAVKREBER IN KER NEKAJ NAŠIH ČLANOV NE BI ZMOGLO TAKŠNEGA NAPORA SMO SE ODLOČILI, DA SE ŠE DEL POTI PELJEMO IN SE RAJE POTEM MALO SPREHODIMO ŠE NAPREJ OD CERKVE. KLJUB LAŽJI POTI JE BILO TU PA TAM SLIŠATI KAKŠNO PRIPOMBO O NAPORNEM VZPONU. NA POTI PROTI DOMU SMO SE USTAVILI V GOSTIŠČU NA OKROGLICAH, KJER PA NISO IMELI NIČ ZA POSLADKAT, TAKO DA SMO SE MORALI ZADOVOLJITI S KAVICO.

V SOBOTO SMO SE V MARIBORU UDELEŽILI PLAVALNEGA MITINGA V MARIBORU. ZBRALI SO SE TEKMOVALCI IZ CLE SLOVENIJE. NAŠA EKIPA JE IMELA KAR OSEM TEKMOVALCEV. PRVI OD NAŠIH JE V BAZEN SKOČIL ERMIN IN ZASEDEL DRUGO MESTO. V NASLEDNJEM NASTOPU SMO IMELI V ISTI SKUPINI KAR DVA TEKMOVALCA IN OBA STA BILA USPEŠNA. MATJAŽ JE PRIPLAVAL SREBRO, TAKOJ ZA NJIM PA JE V CILJ PRIPLAVAL TONI. NA VRSTI STA BILI PUNCI. OBE STA PLAVALI NA VSO MOČ IN SI PRIPLAVALI SREBRNI MEDALJI. TUDI SIVKA SI JE PRIPLAVAL MEDALJO. BIL JE TRETJI. PRVIH ŠEST NASTOPOV, ŠEST MEDALJ. ENKRATNO!!!! NASLEDNJI JE V BAZEN SKOČIL GREGOR, KI SE JE PLAVANJA UDELEŽIL PO BOLEZNI, KI MU JE POBRALA NEKAJ MOČI. BORIL SE JE DO KONCA VENDAR JE ZA NEKAJ STOTINK ZGREŠIL MEDALJO. OSVOJIL JE ČETRTO MESTO. ZADNJI JE NASTOPIL BOJAN STRADAR IN OSVOJIL MEDALJO, KI NAM JE ŠE MANJKALA. ZLATO! RES IZJEMEN USPEH NAŠE PLAVALNE EKIPE, ZA KAR GRE ZAHVALA V PRVI VRSTI TOVARIŠU ROJKU, KI JIH JE TAKO ODLIČNO PRIPRAVIL

V PONEDELJEK 16. NOVEMBRA SMO SI OGLEDALI GLEDALIŠKO PREDSTAVO Z NASLOVOM "ČUDEŽNA TERAPIJA", V KATERI JE IMELA ENO GLAVNIH VLOG TUDI ZASAVČANKA TANJA RIBIČ. BILA JE TO KOMEDIJA O PARU, KI SE V NIČEMER NE STRINJA IN SE ODPRAVI K SVETOVALKI. TUDI TAM SE VSESKOZI PRIČKATA, DOKLER NE ZAČNETA ONADVA SVETOVATI SVETOVALKI KAKO LAHKO OBDRŽI ZAKON. TAKRAT STA ČISTO ENOTNA. NA KONCU IZVEMO, DA JE SVETOVALKA ZANALAŠČ PUSTILA, DA STA JI SVETOVALA, SAJ JE LAHKO SAMO TAKO DOSEGLA, DA STA BILA ENOTNA.

OB ČETRTKIH SE NAŠI PLESALCI PRIPRAVLJAJO ZA NASTOP NA PRIREDITVI OB PRIHODU DEDKA MRAZA. KOT VSAKO LETO JE NJIHOVA MENTORICA ANITA PRIPRAVILA DVE KOREOGRAFIJI, KAKŠNI PA BOMO VIDELI NA PRIREDITVI.

V SOBOTO SMO SE DOBILI V LAŠKEM NA PLAVALNEM DNEVU. ZBRALO SE NAS JE 25 IN VESELO SMO ČOFOTALI.

ZADNJO SOBOTO V MESECU SO LOKALNI LUTKARJI PRIPRAVILI PREDSTAVO "ŽOGICA NOGICA", KI SI JO JE OGLEDALO POLEG VELIKO MANJŠIH OTROK TUDI NEKAJ NAŠIH ČLANOV. BEILO JE ZELO ZANIMIVO, PO PREDSTAVI PA TUDI POUČNO, SAJ SO NAM LUTKARJI PREDSTAVILI LUTKE IN POKAZALI, KAKO SE Z NJIMI UPRAVLJA.