11.06.2011 :: PIKNIK

DANES 11.06.2011 JE NAŠE DRUŠTVO ORGANIZIRALO TRADICIONALNI SPOMLADANSKI PIKNIK NA SMREKOVINI. ZBRALO SE NAS JE SKORAJ STO UDELEŽENCEV IZ NAŠEGA DRUŠTVA, BIVALNE SKUPNOSTI IZ ZAGORJA IN ČLANOV TRBOVELJSKEGA IN ZAGORSKEGA DRUŠTVA.

PIKNIK SE JE KOT PO NAVADI PRIČEL Z ODLIČNIM GOLAŽEM, KI STA GA PRIZADEVNI KUHARICI MARJETKA IN MINKA SEVEDA OB POMOČI MOŽ, PIPRAVILI ŽE PREJŠNJI DAN, TAKO DA SO GA SAMO POGRELI IN SEVEDA SKUHALI POLENTO, KI JE OBVEZNA PRILOGA. KUHARJA KAREL IN FERO PA STA SPEKLA GORO ČEVAPČIČEV, PERUTNIČK IN HRENOVK, S KATERIMI SMO SI PRIDNO POLNILI ŽELODČKE. VSESKUPAJ SEVEDA NE BI TEKLO BREZ PRIZADEVNIH POMOČNIC, SANDE, VIKE, MARIJE, OBEH OLGIC IN DRAGICE.

NA PIKNIKU PA NISMO SAMO JEDLI, PREDVSEM SMO SE ZABAVALI. NAJBOLJ OB ZVOKIH "DRUŠTVENEGA" ANSAMBLA ČRNI BLISKI, KI JE SKRBEL ZA PRAVO VZDUŠJE IN PA NA TEKMOVANJIH V PIKADU TER BALINANJU ZA DVOJICE. V TEKMOVANJU V PIKADU SMO PRVIČ IMELI TUDI TEKMOVALKO NA VOZIČKU IN CELO SLEPEGA TEKMOVALCA, KI MU JE OB POMOČI ŠLO ZELO DOBRO. TEKMOVANJE V BALINANJU JE BILO IZREDNO RAZBURLJIVO, SAJ SO BILI TEKMOVALCI ZELO IZENAČENI. NA KONCU JE V FINALU S SAMO TOČKO PREDNOSTI ZMAGALA DVOJICA, KI STA JO SESTAVLJALA ADO IN FATA HASINOVIĆ.

VSE DOGAJANJE JE TAKO S KAMERO, KOT S FOTOAPARATOM PRIDNO BELEŽIL BORIS IN UPAM, DA BO SPLETNA STRAN KMALU POLNO "ZALAUFALA" IN BO DEL TEGA DOGAJANJA V SLIKI MOGOČE VIDETI TUDI NA TEH STRANEH.

DAN SE JE PREVESIL ŽE V POZEN POPOLDAN, KO SO GOSTJE POČASI ZAČELI ODHAJATI, PEVKA ROMANA PA KAR NI IN NI MOGLA NEHATI IN NEKAJ NAVDUŠENIH ČLANIC JI JE VESELO POMAGALO.

RAZŠLI SMO SE ODLIČNE VOLJE Z OBLJUBO, DA SE KMALU SPET SREČAMO, ČE NE PREJ PA NA JESENSKEM PIKNIKU V ČEČAH.

ŠE ENKRAT ISKRENA HVALA VSEM, KI SO KAKORKOLI PRISPEVALI, DA JE PIKNIK TAKO LEPO USPEL.