14.10.2011 :: ATLETIKA

V SREDO 12. OKTOBRA SMO NA STADIONU ORGANIZIRALI OBČINSKO PRVENSTVO V ATLETIKI. GLEDE NA SPOSOBNSTI SO SE TEKMOVALKE IN TEKMOVALCI POMERILI V TEKIH NA 50, 100 IN 200 METROV, METU KROGLICE IN VORTEXA, TER SKOKU V DALJAVO IZ MESTA.

V TEKU NA 50 METROV STA SE POMERILI DVE TEKMOVALKI OD KATERIH JE BILA Z MAJHNO PREDNOSTJO VESNA MATEKELJ HITREJŠA OD KATARINE PETROVIČ. NA DVAKRAT DALJŠI RAZDALJI JE ZMAGALA SAMIRA SALIHOVIČ PRED POLONO DOBERŠEK IN NEVENKO DELALUT.

OD FANTOV JE BIL TAKO NA 100 KOT 200 METROV NAJHITREJŠI ERNEST MEŠIČ, SLEDIL MU JE MATJAŽ KOLARIČ. NA 100 MESTROV JE BIL TRETJI ERMIN DURMIŠEVIČ, NA DVESTO PA BOJAN SIVKA.

V DRUGI SKUPINI NA STO METROV JE ZMAGAL BOJAN STRADAR PRED TONIJEM KOŠCEM IN GREGORJEM SIMONČIČEM.

V METU ŽOGICE JE BILA NAJBOLJŠA NEVENKA, PRED SAMIRO, VESNO IN KATARINO.

PRI FANTIH JE BIL V PRVI SKUPINI VRSTNI RED: TONI, ERNEST, MATJAŽ IN BOJAN SIVKA. V DRUGI SKUPINA PA GREGOR PRED BOJANOM IN ERMINOM.

VORTEX JE NAJDLJE ZALUČALA SAMIRA, Z ENAKIM REZULTATOM STA JI NA DRUGEM MESTU SLEDILI VESNA IN NEVENKA, TRETJA PA JE BILA KATARINA.

PRI FANTIH JE TONIJA TOKRAT PREMAGAL ERNEST, TRETJI PA JE BIL BOJAN SIVKA. V DRUGI SKUPINI JE BIL PRVI BOJAN STRADAR PRED ERMINOM DURMIŠEVIČEM, TRETJE MESTO PA STA SI RAZDELILA MATJAŽ IN GREGOR.

V ZADNJI DISCIPLINI, SKOK V DALJAVO Z MESTA, SE JE NAJBOLJ IZKAZALA NEVENKA, PRED VESNO IN KATARINO.

NASLOV NAJBOLJŠEGA SKAKALCA SI JE PRISLUŽIL ERNEST, SLEDIL MU JE ERMIN, TRETJE MESTO PA STA SI PRISKAKALA MATJAŽ IN TONI. V DRUGI SKUPINI JE BIL BOJ ZELO IZENAČEN, SAJ STA SI PRVO MESTO RAZDELILA GREGOR IN BOJAN SIVKA, S SAMO PET CENTIMETROM KRAJŠIM SKOKOM SE JE NA TRETJE MESTO UVRSTIL BOJAN STRADAR.