25.01.2020 :: DECEMBER 2019

PRIŠEL JE TEŽKO PRIČAKOVANI MESEC DECEMBER. NEKATERI NAŠI ČLANI SO SE PRIDNO PRIPRAVLJALI NA NASTOP NA NAŠEM PREDNOVOLETNEM SREČANJU, DRUGI PA SO SEVEDA KOMAJ ČAKALI DA NAS OBIŠČEJO DOBRI MOŽJE IN NAS - TA PRIDNE - SEVEDA TUDI OBDARIJO. V ZAČETKU JE SICER PRIŠLO DO NEKAJ ZAPLETOV, SAJ SE NIKAKOR NISMO MOGLI DOGOVORITI Z MIKLAVŽEM KDAJ NAS BO LAHKO OBISKAL. REŠIL NAS JE PREDSEDNIK DRUŠTVA INVALIDOV IN MIKLAVŽ NAS JE OBISKAL V MLADINSKEM CENTRU. PRED NJEGOVIM PRIHODOM NAM JE DOBRA VILA - UČITELJICA V OŠ NH RAJKA - PREBRALA PISMO MIKLAVŽA, MI PA SMO MORALI PRAVILNO ODGOVORITI NA VPRAŠANJA V PISMU, DA BI DOKAZALI, DA SI ZASLUŽIMO DARILA. SEVEDA SMO NALOGO OPRAVILI Z ODLIKO. PRIŠEL JE SVETI MIKLAVŽ, NAM NAROČIL, DA NE SAMO, DA MORAMO BITI PRIDNI, TEMVEČ MORAMO V TEM ČASU MISLITI TUDI NA TISTE, KI JIM GRE SLABŠE KOT NAM IN JIM PO SVOJI MOČI POMAGAT. POTEM JE RAZDELIL DARILA, KI MU JIH JE TO LETO POMAGALA PRIPRAVITI SUZANA.

V RONDOJU SMO SE DOBILI S TISTIMI, KI IMAJO POLEG ŽE TAKO VESELEGA DECEMBRA ŠE DODATEN RAZLOG ZA PRAZNOVANJE, SAJ SO ROJENI V ZADNJEM TRIMESEČJU LETA. KOT OBIČAJNO SMO MALO POKLEPETALI, MALO ZAPLESALI, ZAPELI SLAVLJENCEM, KI SO SEVEDA UGASNILI SVEČKE NA TORTI. KOT VSI V TEM LETU SO TUDI ONI PREJELI SKROMNO DARILO.

PRIŠLO JE NAŠE PREDNOVOLETNO DRUŽENJE. NAJPREJ SMO UŽIVALI V PREDSTAVI UČENCEV, KI SO NAM ZAIGRALI KAKO JE GRINČ ŽELEL UKRASTI DARILA BOŽIČKU, KI SO JIH IZDELALI PRIDNI PALČKI. ZGODBA SE JE NA SREČNO IZTEKLA, GRINČA SO ZASAČILI, VRNITI JE MORAL DARILA IN PRIDNI OTROCI SO BILI LAHKO OBDARJENI. ZA NJIMI SO NASTOPILII NAŠI ČLANI S KAVBOJSKO POLKO. SLEDIL JE PLES IN DRUŽENJE. DA SMO SE LAHKO ZAVRTELI STA POSKRBELA DUO STRADAR. DA NE BI PREVEČ STRADALI SO POSKRBELI IZ RESTAVRACIJE MILENA, KI SO NAM POSTREGLI S KANELONI IN ČPKOLADNO TORTICO. ČAKALI SMO IN ČAKALI, BOŽIČKA PA OD NIKODER. NEKATERI SO ŽE ZAČELI OBUPOVATI, DA JE POZABIL NA NAS, KO SE JE KONČNO POJAVIL IN SKUPAJ SMO ZARAJALI PA ŠE OBDARIL NAS JE.

NEKATERI SMO SE PRED KONCEM LETA ŠE SREČALI NA PREDNOVOLETNI ZABAVI, KI JO JE V ŠPORTNI DVORANI PRIPRAVIL MLADINSKI CENTER. MALO SMO SE ZAVRTELI, SI ŠE ENKRAT ZAŽELELI SVE NAJBOLJŠE V LETU 2020 IN SI OBLJUBILI, DA SE BOMO ŠE POGOSTEJE SREČEVALI.

SREČNO 2020!