11.12.2018 :: JULIJ - AVGUST 2018

MED POLETNIMI POČITNICAMI SE JE DEVET NAŠIH ČLANOV UDELEŽILO POLETNIH TABOROV, KI JIH ORGANIZIRA ZVEZA SOŽITJE. ŠEST SE JIH JE ODPRAVILO NA MORJE RAZISKOVAT ZNAMENITOSTI PIRANA IN IZOLE, TRIJE PA SO SVOJE KUHARSKE VEŠČINE IZPOPOLNJEVALI V STIČNI.

NAJPREJ SO SE NA MORJE ODPRAVILE POLONA, VESNA IN IRMA. PRVIČ SE JE V VLOGI SPREMLJEVALKE PREIZKUSILA ANJA IN DEKLETA SO POVEDALA, DA SE JE ZELO DOBRO IZKAZALA. UPAMO, DA BO VAJO ŠE KDAJ PONOVILA. SICER PA SO SE IMELA DEKLETA FAJN. VESNA KI OD VSEH TREH NAJRAJE PLAVA JE BILA VEČINO V VODI, POLONA, PREDVSEM PA IRMA PA STA SE BOLJ SONČILI. VSE TRI PA SO V DRUŽBI OSTALIH UDELEŽENCEV IN SPREMLJEVALCEV RAZISKOVALE IZOLO.

NEVENKA, BOJAN IN TONI SO PRAV TAKO RAZISKOVALI NAŠO OBALO, LE DA SO SI SKUPAJ S TJAŠO BOLJ PODROBNO OGLEDALI ZNAMENITOSTI PIRANA. SEVEDA NI MANJKALO NAMAKANJA V TOPLEM MORJU, PA TUDI SLADOLED SO IMELI KAR POGOSTO NA JEDILNIKU.

GREGOR IN MATJAŽ, KI STA SE ŽE PRETEKLO LETO UDELEŽILA KUHARSKEGA TEČAJA, STA SE TUDI LETOS Z VESELJEM PRIJAVILA NA TEČAJ V STIČNI. NAMESTO BOJANA SE JIMA JE PRIDRUŽILA KATARINA. ČEPRAV JE TO KUHARSKI TABOR PA NE POMENI, DA SO VES ČAS SAMO KUHALI IN JEDLI. SAJ BI SE TAKO PREVEČ ZREDILI. TAKO SO VSAK DAN ODŠLI ŠE NA SPREHOD IN RAZISKOVANJE STIČNE. OGLEDALI SO SI SAMOSTAN, CERKEV, MUZEJ, GRAD, KMETIJO IN ŠE KAJ. UPAMO, DA NAM BO NJIHOVO PRIDOBLJENO ZNANJE POMAGALO PRI NAŠIH KUHARSKIH TEČAJIH.