03.04.2018 :: MAREC 2018

V MESECU MARCU SMO POLEG TRENINGA PLAVANJA OPRAVILI TUDI PRVO LETOŠNJE TEKMOVANJE - TRENING V BOWLANJU IN PRAZNOVALI ROJSTNE DNI TISTIH, KI SO ROJENI V PRVEM TROMESEĆJU LETA.

NA BOWLINGU JE BILO ZANIMIVO KOT OBIČAJNO. PRI TISTIH, KI SO JIM DO BOLJŠIH REZULTATOV POMAGALE "OGRAJICE" SO BILI REZULTATI ZELO IZENAČENI IN TUDI DOKAJ PRESENETLJIVI. NO, IZENAČENO JE BILO TUDI PRI TISTIH KI SO IGRALI BREZ OGRAJC. NAJBOLJE JE ZAČEL RATKO, KATEREMU PA SO ALI POŠLE MOČI ALI PA KONCENTRACIJA, SAJ JE NA KONCU MORAL PRIZNATI PREMOČ SOTEKMOVALCEM. JE PA PRVIČ ODKAR BOWLAMO TONI V PRVI IGRI ZA EN KEGELJ PREMAGAL PREDSEDNIKA. NAJVEČ KEGLJEV JE V PRVI RUNDI POSPRAVIL ERVIN. V DRUGI SO SE REZULTATI NEKOLIKO OBRNILI.

NASLEDNJI DAN SMO V PROSTORIH RESTAVRACIJE RONDO PRAZNOVALI ROJSTNE DNI. V ZAČETKU LETA JE ROJENO NAJVEČ NAŠIH MLAJŠIH ČLANOV - NO PRAKTIČNO KAR VSI, KI ŠE NE HODIJO V VDC V ZAGORJE. MALO SMO ZAPLESALI, ZAPELI IN SE NA SPLOH FINO IMELI.

MAREC PA JE TUDI MESEC, KO VEČINA DRUŠTEV ORGANIZIRA OBČNI ZBOR. TUDI MI SMO GA IZVEDLI V PROSTORIH ZASAVSKEGA RAZVOJNEGA CENTRA. NA ZBORU SMO IZVEDELI, DA JE DRUŠTVO V LETU 2018 POSLOVALO POZITIVNO IN DA SMO IZVEDLI VSE ZADANE NALOGE. NEKATERE Z BOLJŠO, NEKATERE S SLABŠO UDELEŽBO. ŽELELI BI SI, DA BI BILE VSE DEJAVNOSTI BOLJE OBISKOVANE, SAJ SO NAMENJENE VSEM ČLANOM.

KONEC MESECA SMO SE ŠE ZADNJIČ PRED TEKMOVANJEM DOBILI NA BAZENU IN IZMERILI ČASE ZA PRIJAVO NA TEKMOVANJE. UGOTOVILI SMO, DA SE NEKAJ NAŠIM TEKMOVALCEM ŽE POZNAJO LETA.