23.01.2018 :: JANUAR 2018

JANUAR SMO ZAČELI S PLAVANJEM, KI PA SE GA JE UDELEŽILO NEKAJ MANJ PLAVALCEV KOT OBIČAJNO. SE JE PA VRNILA NAŠA TRENERKA TJAŠA.

NASLEDNJI TEDEN SO BILE NA VRSTI KUHARSKE DELAVNICE. TOKRAT JE BILA UDELEŽBA SEVEDA VELIKO ŠTEVILČNEJŠA. ZA GLAVNO JED SMO PRIPRAVILI TESTENINE S ŠUNKO IN JAJCO OZIROMA "ŠINKEN NUDELN", KOT TO JED IMENUJE GREGOR, KI JE TUDI DAJAL NAVODILA KUHARJEM. ERVIN JE NAREZAL ŠUNKO NA KOŠČKE, ERKO JE SKUHAL ŠPAGETE, MATJAŽ IN SABINA STA UBILA IN UMEŠALA JAJCA. DRUGI SO PRIPRAVILI ŠE SOLATO IZ PARADIŽNIKA, KI SMO JO PRELILI S KUPLJENIM PRELIVOM. OSTALI UDELEŽENSI SO MED TEM ČASOM PRIPRAVILI IN SPEKLI KAR DVE VRSTI PIŠKOTOV. PRVI SO BILI ČOKOLADNI, DRUGI PA KOKOSOVI Z BRUSNICAMI. KER SE JE ČAS ZA DELAVNICO ŽE IZTEKAL JE SANDI PREDLAGAL, DA BI PIŠKOTE KI SO BILI ŠE TOPLI, PUSTILI KAR PRI NJEM A SE UDELEŽENCI NISO STRINJALI. LE ZAKAJ?

NEKAJ NAŠIH ČLANOV SI JE OGLEDALO PREDSTAVO "DRUŽINSKI PARLAMENT". KOMEDIJA OPISUJE DOGAJANJE V DRUŽINI, KI JE IMELA SVOJ PARLAMENT, V KATEREM SO SPREJEMALI SVOJE ZAKONE IN PRORAČUN. KO STA OTROKA ODRASLA STA TUDI SAMA ŽELELA KANDIDIRATI ZA PREDSEDNIKA. ZGODBA NATO OPISUJE NA KAKŠNE NAČINE SO SI ČLANI PRIZADEVALI PRIDOBITI GLASOVE "VOLILCEV". ZMAGALA JE HČERKA, KI PA JE UVEDLA PREVEČ DOMOKRATIČNO VLADAVINO, KI SE JE IZKAZALA ZA SLABO, SAJ SO ČLANI DRUŽINE, KI SO BILI DO TAKRAT VAJENI DA JIH NEKDO VODI IN USMERJA, PO VRSTI IZKORIŠČALI DANO SVOBODO. STVAR SO PRIPELJALI TAKO DALEČ, DA SO MORALI UVESTI IZREDNO UPRAVO IN NA ČELO JE PRIŠEL TUJEC - HČERIN FANT.